EKUR ET ENTEGRE
Burger King®, Arby’s®, Sbarro®, Subway®, Usta Dönerci® ve Usta Pideci®’nin kırmızı et ve şarküteri ürünlerinin ortak noktası
Amasya’nın Suluova bölgesinde kurulu Ekur Et Entegre, Burger King®, Arby’s®, Sbarro®, Subway®, Usta Pideci® ve Usta Dönerci® gibi restoran zincirlerinin kırmızı et ihtiyaçlarını karşılamakta, aynı zamanda grup dışı müşterilerine “Amasya Et Ürünleri” markasıyla hizmet vermektedir.
500’ün üzerinde çalışanı bulunan tesis, 40 bin m2’si kapalı, toplam 92 bin m2’lik alanda kurulmuştur. Kesimden paketlemeye uzanan entegre bir üretim sistemiyle çalışan Ekur Et Entegre Tesisi günde 400, yılda 120 bin büyükbaş hayvan kesimi ve yılda 33.600 ton karkas et işleme kapasitesiyle bölgenin besicilik faaliyetlerinde önde gelen paya sahiptir.
Tesiste, en üst seviye kalite ve hijyen standartlarında taze et ürünleri, MAP paket ürünler, ileri işlem şarküteri ürünleri ve dondurulmuş et ürünleri üretilmekte ve tüketici ile buluşturulmaktadır.
Güven ve şeffaflık ilkeleri doğrultusunda, Ekur Et Entegre Tesisi’nde bulunan tüm hayvanların doğum ve detay bilgilerinden başlayarak, kesimden raflara, raflardan sofralara uzanan sürecin her adımı özel yazılım sistemimiz ile uzman kadromuzun kontrolü altında gerçekleştirilmektedir.
Perakende Ürünleri
ŞarküteriPaketli Et
Sos
Gurme Ürün Ailesi
Hijyen
En büyük önceliğimiz tüketicilerimizin sağlığıdır. Bu nedenle üretim sürecinde en üst düzeyde kalite ve hijyen standartları esas alınmakta, kesimhanede Avrupa standartlarına uygun kirli-temiz alan ayrımı yapılmaktadır.
Web Sitesi: www.amasyaeturunleri.com.tr
Öne
Çıkanlar
Ulusal ve uluslararası kalite ve hijyen standartlarına uygun üretim
Kaynağı belli, güvenilir et, sıfır antibiyotik, sıfır GDO
İleri teknoloji rendering tesisi ile geri dönüşüme katkı